USKRSNI POKLON GRADA KRAPINE

Na štandovima pokraj velike pisanice, članovi udruga sugrađane razveselili prigodnim ukrasima i kolačima

Objavljeno: 13.04.2017. Jelena Jazbec

Sajmeni dan u Krapini danas je obogaćen još jednim sadržajem. U Ulici Ljudevita Gaja, pokraj velike pisanice, postavljeni su štandovi s bogatom ponudom uskrsnih ukrasa i slastica, koji su privukli znatiželjne građane.
– Ovo je svojevrsni uskrsni poklon Grada Krapine i Turističke zajednice grada Krapine. Svojim proizvodima i slasticama, krapinske nas udruge uvode u nadolazeće blagdanske dane. Želja nam je bila oko velike pisanice koja je postavljena prošli tjedan u Ulici Ljudevita Gaja stvoriti jedan sajmeni kutak, kojeg su naši sugrađani vrlo dobro prihvatili i nadamo se da će to postati tradicija uoči Uskrsa. Na štandovima se ništa ne naplaćuje, građani mogu dati dobrovoljne priloge, a taj će se novac kasnije namijeniti za potrebite i korisnike udruga – rekla nam je direktorica TZ grada Krapine Nedjeljka Vodolšak.
Predstavili su se Društvo Naša djeca Krapina, Gradsko društvo crvenog križa Krapina, osnovne škole, Društvo za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Krapina, Udruga Hrvatska žena Krapina i Pekom Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba