Donja Stubica

Nikola Gospočić: Odradit ćemo ono što se u posljednjih 12 godina nije odrađivalo – zajedno možemo bolje

Objavljeno: 11.04.2017. Alen Brodar

U Termama Jezerčica u Donjoj Stubici, danas je potpisan sporazum o koaliciji između SDP-a, Hrvatskih laburista-Stranke rada, HNS-a i HSU-a, za Gradsko vijeće Donje Stubice, uz predstavljanje Nikole Gospočića kao kandidata za gradonačelnika te Luke Grabušića za njegova zamjenika. Zanimljiv moment desio se prije samog potpisivanja, budući da su umirovljenici definitivno odlučili ući u koaliciju tek minutu prije samog potpisivanja sporazuma, pa je Jasminki Cerc (HSU), kako bi mogla potpisati ugovor, mjesto za stolom ustupio predsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić. Potpisujući ugovor koji je za nju bio spreman, Jasminka Cerc i sama je priznala da Donja Stubica ne može imati boljeg kandidata za gradonačelnika od Nikole Gospočića.

Oslanjanje na agencije

– Ovo je spoj mladosti i iskustva, koji za Donju Stubicu može odraditi ono što se u posljednjih 12 godina nije odradilo. Zajedno svakako možemo bolje. Oslanjat ćemo se na agencije, na ZARA-u, kako bismo bili što uspješniji u finalizaciji i financiranju projekata. U Donjoj Stubici gorući problem energetska obnova Dječjeg vrtića “Bubamara”, zatim obnova Fellerove zgrade, neadekvatno korištenje sportske dvorane, rekonstrukcija kanalizacije… Mnogo ova mlada ekipa ima ideja i projekata, a ono za što ću se posebno osobno zalagati je sanacija dvorca Golubovec, za koji je krajnje vrijeme da ga se obnovi, jer će inače otići u nepovrat – rekao je kandidat za gradonačelnika Donje Stubice Nikola Gospočić, koji je trenutno zaposlen u Uredu župana KZŽ, pa mu je i sam Željko Kolar došao dati podršku, rekavši da Donja Stubica ne može imati boljeg kandidata, s tako širokim spektrom znanja, proglasivši Gospočića najboljim suradnikom kojeg ima i koji je radio na svim županijskim projektima.

Jaka podrška

Osim Kolara, podršku koaliciji svojim dolaskom na svečanost potpisivanja, između ostalih, dali su i saborski zastupnik i predsjednik organizacije SDP-a KZŽ Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik zagorske organizacije Hrvatskih laburista – Stranke rada Tomislav Končevski te dopredsjednik HNS-a KZŽ Anđelko Ferek – Jambrek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba