Socijaldemokratski forum žena Donje Stubice

Darovale pakete siromašnima i skupile 1260 kuna za Zakladu “Ana Rukavina”

Objavljeno: 09.04.2017. mladenmandic

Članice Socijaldemokratskog foruma žena Donje Stubice održale su dvije humanitarne akcije. U prvoj akciji darovale su pakete za staračka samačka domaćinstva koji sadrže šećer, tjesteninu, jaja, vino, kolače i voće, a cilj akcije bio im je, kako kažu, uljepšati blagdanski stol starijim i nemoćnim ljudima slabijeg imovinskog stanja. Također, za Zakladu “Ana Rukavina” prodajom tulipana, skupile su 1260 kuna. Zahvalile su svim sugrađanima koji su podržali akciju te Klari i Doroteji Dolenec koje su akciju popratile na klavijaturama i gitari.

– Kupnjom tulipana darovale smo novac i pomogli Zakladi „Ana Rukavina“ da svojim radom doprinese razvoju Hrvatskog registra dobrovoljnih davatelja krvotvornih matičnih stanica, kao i razvoju Banke krvi iz pupkovine – rekla je Višnja Zadravec, predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena Donje Stubice.



ODRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA FORUMA MLADIH SDP-a

“Program ćemo temeljiti na poboljšanju kvalitete života mladih”

Na konstituirajućoj sjednici Županijskog odbora Foruma mladih SDP-a Krapinsko – zagorske županije, za novu tajnicu, na prijedlog predsjednice Županijske organizacije Lucije Buhin, izabrana je Iva Gorički, mlada magistrica politologije iz Bedekovčine.

Predsjednica Županijske organizacije Lucija Buhin iznijela je plan aktivnosti za sljedeće razdoblje. Rekla je kako će osobiti naglasak njihovog programa biti na području politike za mlade s ciljem ostvarivanja uvjeta za njihovo sudjelovanje i mogućnost doprinosa društvu kao i uvjeta za poboljšanje kvalitete života mladih. Na sjednici je istaknuta i činjenica kako se bliže lokalni i županijski izbori te je sukladno tome izražena jaka podrška SDP-u u ostvarivanju društva na načelima slobode, jednakosti i solidarnosti jer smatraju da je to jedini način da se osigura napredak društva. Na sjednici su među ostalima bili i predsjednik zagorskog SDP-a i saborski zastupnik Siniša Hajdaš – Dončić, dožupanica Jasna Petek i Hrvoje Novak, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Hrvatske koji su dali podršku novom vodstvu te poslali poruku kako je pohvalno, ali i nužno sudjelovanje mladih u politici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba