Lucija Buhin

“Iako smo mladi, nikako ne smijemo biti samo pasivni promatrači, već akteri zbivanja u našem Zagorju”

Objavljeno: 03.04.2017. Alen Brodar

Forum mladih SDP-a Krapinsko – zagorske županije održao je u subotu u Oroslavju 12. redovu izbornu konvenciju, na kojoj je birano novo vodstvo, koje će u naredne dvije godine voditi županijsku organizaciju.
Za predsjednicu je izabrana Lucija Buhin iz Velikog Trgovišća, koja je na tom mjestu zamijenili Agatu Cvitić, a za potpredsjednike Matija Bolfek, Matija Kraševec i Katarina Štrok. U članove predsjedništva su izabrani Ružica Lisak, Filip Končić, Filip Majerić, Bruno Pavić, Xdevdet Phnishi i Doroteja Žerjavić. Delegati i delegatkinje su birali i članove Županijskog odbora Foruma mladih SDP-a Krapinsko – zagorske županije.
– Zahvaljujem se dosadašnjem vodstvu na iznimno predanom radom i trudu, koji su ostavili odlične temelje za siguran rast Foruma. Vjerujem kako smo snažni faktor na političkoj sceni, usuđujem se reći da smo najjači politički podmladak u Zagorju, a i šire. Mladi smo, željni novih znanja, izazova te smo spremni učiti kako bi jednog dana preuzeli dogovornost za upravljanje našim općinama, gradovima i županijom. Iako smo mladi, nikako ne smijemo biti samo pasivni promatrači već akteri recentnih zbivanja u našem Zagorju – rekla je novoizabrana predsjednica Lucija Buhin na Konvenciji, na su prisustvovali i brojni gosti iz cijele Hrvatske, pa tako i iz Krapinsko-zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba