OTVORENA OUTLET TRŽNICA

Od sada svakog dana možete uživati u domaćim proizvodima 15 različitih OPG-ova, a nedjeljom i po 70 posto nižim cijenama

Objavljeno: 01.04.2017. Jelena Jazbec

U Zaboku je danas svečano otvorena prva outlet tržnica u Zagorju. Oko dvije tisuće zainteresiranih posjetitelja prošlo je prostorom tržnice u prijepodnevnim satima, uživajući u raznolikoj ponudi 15 proizvođača, koji na svojim štandovima nude sir, vrhnje, suhomesnate proizvode, voće, povrće, džemove, aroniju, kupinovo vino, domaće mlince, rezance, bućino ulje, batat, ribu…

Štrukli, makovnjača, orehnjača

Osim u besplatnim degustacijama proizvoda, posjetitelji su uživali u zagorskim štruklima, makovnjačama i orehnjačama, nastupu Črlenih lajbeka i Ansambla Zabok te u besplatnoj vožnji kočijom. Tržnicu je službeno otvorio krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.

Ovo je jedina tržnica u Zagorju koja će raditi svakim danom – od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati, subotom od 7 do 14 i nedjeljom od 8 do 13 sati. Nedjeljom će to biti outlet tržnica, pa će tako već sutra građani domaće proizvode moći kupiti i po od 10 do 70 posto nižim cijenama.

“Dojmovi su nevjerojatni“

U ime koncesionara, svoje dojmove s nama je podijelio Krešimir Klenkar.

– Dojmovi su nevjerojatni. Ljudi su toliko željno iščekivali otvorenje ove tržnice, a to dokazuje i prepun atrij već od osam sati ujutro, pa sve do poslijepodneva, i mislim da to najbolje govori o tome u kolikoj je mjeri ovaj projekt uspješno realiziran – istaknuo je Klenkar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba