OTKRIVENA JOŠ DVA NOVA IMENA

Na 12. Hoomstocku, nastupit će popularni Brkovi i varaždinski metal bend Cold Snap

Objavljeno: 29.03.2017. zagorjeinternational

Nakon ranijih najava Elementala i Repetitora, te Kojota, Jonathana i Razdora, dva nova imena koja se pridružuju 12. Hoomstocku su Brkovi i Cold Snap. Brkovi su, kako kažu za sebe, turbo punk folk wellness i spa, a svoje ime su stjecali godinama, pa ne čudi da su sad jedna od najvećih atrakcija s ovih prostora.
Hoomstock dosad nije ugostio metalce, pa varaždinski Cold Snap razbijaju led. Cold Snap su groove metal bend koji je svirao po mnogim europskim pozornicama s atraktivnim imenima svjetske glazbene scene. Do kraja ožujka traju prijave za natječaj bendova “Rokaj s nama na Hoomstocku”, a više informacija se može pronaći na facebook stranicama festivala. Pobjednik HGF-a, dugogodišnjeg prijateljskog festivala demo bendova, također će zasvirati na 12. Hoomstocku.
Također, završio je projekt “Rock na Sutli/Rock ob Sotli”, koji je Humska udruga mladih provodila s prijateljskom udrugom iz Bistrice ob Sotli posljednje dvije godine, a zaključak priče može se pročitati u monografiji o rocku s obje strane Sutle, koja je izdana prije nekoliko dana.
Festivalske karte za Hoomstock po cijeni od 50 kuna i dalje su u prodaji putem sustava Entrio, sve do 1. travnja. Nakon toga će cijena biti 60 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba