D. Ranogajec pozvao župana

“Dosta je bilo nelogičnosti i pogrešnih interpretacija važnih tema za Krapinsko – zagorsku županiju!”

Objavljeno: 28.03.2017. mladenmandic

Po prvi puta u Krapinsko – zagorskoj županiji, aktualni čelnik županijske vlasti i kandidat u utrci za svoj drugi mandat Željko Kolar kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-u trebao bi se javno sučeliti s novim kandidatom za župana Krapinsko – zagorske županije, nestranačkim kandidatom Dragutinom Ranogajcem kojeg podupiru HDZ, HSS, ZDS i HSP – AS, ukoliko se pozitivno očituje na javni poziv upućen danas u njegov Ured.

Kako piše u priopćenju, sučeljavanja bi se održala u eteru Radija Kaj, najrasprostranjenijeg regionalnog medija, a u pozivu je naglasak stavljen na teme od javnog interesa s intencijom da se transparentno stekne uvid u političko, gospodarsko i općedruštveno stanje Županije te da na temelju toga građani odrede svoje preferencije u nadolazećim izborima.

Poziv županu Kolaru donosimo u cijelosti:

– S obzirom na sve učestaliju javnu komunikaciju u kojoj postoje različite nelogičnosti te često pogrešno interpretirane informacije od strane Vas, odnosno Vašeg tima za odnose s javnošću, a zbog prava javnosti na točno informiranje te na iznimnu važnost određenih tema za Krapinsko – zagorsku županiju, upućujem Vam poziv na javna sučeljavanja u nadolazeće predizborno vrijeme. Smatram da se u Hrvatskom zagorju, našoj Krapinsko – zagorskoj županiji dogodio niz propuštenih prilika za poboljšanje gospodarskog i socijalnog života stanovnika naše županije i tražim da javno prodiskutiramo što je naše Zagorje moglo biti, a što u stvarnosti jest, i što bi trebalo postati u budućnosti. Predlažem da se sučeljavanja održe uživo u eteru Radija Kaj, u ovom trenutku našem najvećem regionalnom mediju, a time i mediju koji nosi najveću odgovornost za nepristrano i točno informiranje javnosti. Naravno, cijeneći i poštujući rad i relevantnost svih ostalih medija, sučeljavanja prihvaćam i u njima, u terminima koje usuglasimo. Vjerujem da ćete prihvatiti ovaj poziv zbog potrebe javnosti da transparentno stekne uvid u realno gospodarsko, socijalno te općedruštveno stanje Županije, te da na temelju toga lakše odredi svoje preferencije u nadolazećim izborima – piše u pozivu Dragutina Ranogajca.



DIREKTOR KAMPANJE SDP-ove KOALICIJE KREŠIMIR KONČEVSKI: 

Kampanja još nije počela, a kad počne, Kolar će i sam pozvati na sučeljavanja

– Izbori još uvijek nisu ni raspisani, a kad počne službena predizborna kampanja, onda će i naš kandidat za župana Željko Kolar i sam s velikim zadovoljstvom rado pozvati Dragutina Ranogajca, ali i sve ostale kandidate koji se budu kandidirali za župana na javno sučeljavanje, kako bi svi mogli suočiti svoja razmišljanja i svoj program putem medija. No, još jednom napominjem predizborna kampanja još uvijek nije počela, pa nema potrebe za sada još govoriti o tome – rekao nam je direktor kampanje SDP-ove koalicije Krešimir Končevski.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba