ZALJUBLJENICI U KOŠARKU

Dođite na trening i zaigrajte za KK Krapina!

Objavljeno: 28.03.2017. zagorjeinternational

Košarkaški klub Krapina poziva sve zainteresirane djevojke i dječake od sedam do 18 godina, koji žele trenirati košarku, da se odazovu na trening. U ponedjeljak i četvrtak od 18 do 19 sati održava se škola košarke, dok utorkom i petkom od 19.30 do 21 te srijedom od 18.30 do 19.30 treniraju mlađi kadeti, kadeti i djevojke. Treninzi se održavaju u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina.
KK Krapina djeluje već punih deset godina i sudjeluje u ligama Zagrebačkog košarkaškog saveza. U klubu treniraju mlađe kategorije dječaka i djevojaka od sedam do 18 godina, a u natjecanju su kategorije mlađih kadeta, kadeta i djevojaka.
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati trenere: 095/800 72 31 (Mateja) – škola košarke i djevojke, te 099/806 68 04 (Marko) – mlađi kadeti i kadeti.



JUNIORKE KK KRAPINA I MLAĐI KADETI ODIGRALI SVOJE UTAKMICE

Košarkašice tijesno poražene 43:40, a košarkaši ostvarili veliku pobjedu 110:37

Krapinske košarkašice u subotu su gostovale na Pešćenici, kod ŽKK Croatia 2006. Izgubile su 43:40. Prvu su četvrtinu obje ekipe odigrale borbeno i rezultatski izjednačeno. U drugoj krapinske košarkašice igraju aktivnije u obrani i uz nekoliko dobrih protunapada rade razliku do poluvremena. U trećoj se nakon dvije ozlijede krapinskih cura Mikše i Bilal, domaćin budi i u zadnjoj četvrtini radi preokret za konačnu pobjedu. Iako poražene, krapinske košarkašice zadržale su vodeću poziciju u II. Juniorskoj ligi.
Ekipa mlađih kadeta KK Krapine nastavila je s dobrim igrama i u gostima s velikih 110:37 pobijedila Petar Zrinski. Odlična igra u obrani donijela je niz laganih koševa, a pod koševima su dominirali Leon Hojski i Patrik Maleković, pa su se otvarale brojne brze akcije preko Daniela Strehovca koji je bio i najefikasniji igrač s 32 koša. U sljedećem 8.kolu Krapinčani igraju derbi lige protiv prvoplasirane ekipe Samobora koja ima samo jedan poraz i to iz Krapine u prvom kolu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba