NAIVNOST GA SKUPO STAJALA

Obećavao mu posao, pa s preslikama njegovih isprava zasnivao ugovore i kupovao mobitele

Objavljeno: 23.03.2017. mladenmandic

Zagorska policija prijavila je 19-godišnjaka jer je 26-godišnjaku u nekoliko navrata dostavljao preslike osobne iskaznice, preslike bankovne kartice i davao osobne brojeve, jer mu je ovaj obećao pomoć pri zapošljavanju. Naime, tijekom veljače 2017. godine, 26-godišnjak je bez znanja i dopuštenja, koristeći osobne isprave, zasnivao pretplatničke ugovore i kupovao mobilne telefone na ime 19-godišnjaka.
Policajci su zabilježili i jednu krađu. U Modrovcu u općini Gornja Stubica, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u garažu vikend kuće te iz nje ukrao motokultivator, motornu pilu, aparat za varenje, radijator, motorni trimer i veću količinu raznog alata.
Ponovo se dogodilo i nekoliko požara na otvorenom – u Maloj Erpenji i Jelkovcu bez štete, u Dubrovčanu je nagorjela plastificirana pletena ograda, u SvetojurskIm Vrhima jedan drveni stup električnih vodova, u Jurjevcu je nagorjela lovačka čeka, u Jalševcu se oštetila plastična cijev za dovod gradskog plina, dok je u Stubičkim Toplicama došlo do požara uslijed kvara na električnim instalacijama osobnog automobila parkiranog u garaži, u kojem su izgorjeli plastični i gumeni dijelovi motora. Na pokretnoj traci sortirnice sekundarnih sirovina poduzeća u Mokricama, radnici su pak pronašli jedan pancirno zapaljivi protuzrakoplovni metak, koji je preuzet i zbrinut od strane policijskog službenika protueksplozijske zaštite.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba