PROČELNIK UREDA ŽUPANA

Nikola Gospočić potvrdio kandidaturu za gradonačelnika Donje Stubice

Objavljeno: 15.03.2017. Jelena Jazbec

Nikola Gospočić potvrdio je višemjesečna nagađanja o kandidaturi za gradonačelnika Donje Stubice. Ovaj pročelnik Ureda krapinsko – zagorskog župana trebao bi biti nestranački kandidat u ime SDP-a i njegovih koalicijskih partnera.
– Nakon razgovora s mnogo ljudi, sa svojim Stubičankama i Stubičancima, koji su sami izrazili želju da ja budem kandidat, razgovarao sam i s nekim čelnicima političkih stranaka, čelnicima udruga na području grada, i svi su bili zajedničkog stava da bi moja kandidatura bila pozitivna za grad Donju Stubicu. Svi mi uvijek komentiramo da stvari u našem gradu ili mjestu nisu dobre, a nikad ne preuzimamo odgovornost – rekao nam je Gospočić.
Ako pobjedi na izborima, posvetit će se osnaživanju rada mjesnih odbora, koji su, kaže, zapostavljeni posljednjih 20 godina. Također, navodi kako Stubica ima mnogo zgrada koje nisu funkciji, stoga će se usmjeriti i na rješavanje problema dvorca i vrtića, kao i Fellerove zgrade. Pri tome će se, kaže, oslanjati na EU projekte i povlačenje europskog novca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba