JAVNI POZIV HAMAG – BICRO-a

Dodjeljuju se sredstva za aktivnosti promocije malog gospodarstva

Objavljeno: 15.03.2017. zagorjeinternational

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), raspisala je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava za aktivnosti promocije malog gospodarstva. Predmet ovog poziva je dodjela sredstava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije za aktivnosti promocije malog gospodarstva, s ciljem povećanja konkurentnosti, poticanja inovacijskih procesa i promicanja investicija u Republici Hrvatskoj.
HAMAG-BICRO sukladno Odluci dodjeljuje sredstva isključivo za aktivnosti prijavitelja kojima se promovira malo gospodarstvo u obliku događanja (konferencija, sajam, gospodarski susret, radionica, edukacija/seminar, umrežavanje i slično), projekta i programa (znanstvena publikacija/knjiga, poduzetnički projekt, medijski prilog/reportaža/uradak, analiza/istraživanje, edukativni projekt, studentski projekt i slično) te ostale aktivnosti promocije malog gospodarstva. Pravo podnošenja prijava imaju samo oni prijavitelji koji će provesti aktivnost kojom se promovira malo gospodarstvo na području RH, a to su trgovačka društva, obrti, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, turističke zajednice gradova i županija, obrazovne i znanstveno-istraživačke ustanove i udruge.
Prihvatljivi troškovi su troškovi koje je imao korisnik, i to troškovi organizacije aktivnosti, troškovi realizacije projekta/programa te ostali troškovi koji su izravno povezani s provedbom aktivnosti promocije malog gospodarstva. Prijave se mogu podnijeti najkasnije do 23. ožujka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba