IZDANA GRAĐEVINSKA DOZVOLA

Do početka 2019. godine, Zlatar Bistrica bi mogla dobiti novu sportsku dvoranu

Objavljeno: 15.03.2017. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar s načelnikom Zlatar Bistrice Žarkom Miholićem i ravnateljicom Osnovne škole Zlatar Bistrica Jasnom Kokot Pelko, održao je radni sastanak na temu izgradnje nove sportske dvorane u Zlatar Bistrici, koja je izgorjela prošle godine u požaru.
– Građevinska dozvola je izdana i postat će pravomoćna kroz nekoliko dana. Slijedi nam izrada izvedbenog projekta s troškovnicima, nakon čega će biti raspisan Javni natječaj. Dvoranu ćemo graditi u dvije faze, a završetak radova planiramo za kraj 2018. godine ili početak 2019. godine. Razgovarali smo i o tome da ove godine krenemo u projektiranje dogradnje škole, kako bismo djeci i nastavnicima omogućili bolje uvjete, odnosno prelazak na jednosmjensku nastavu. Ova investicija mogla bi početi po završetku izgradnje dvorane – rekao je župan Kolar.



U tijeku je sanacija krovišta Dječjeg vrtića “Zlatni dani”

U Zlatar Bistrici trenutno su u tijeku radovi sanacije krovišta Dječjeg vrtića “Zlatni dani”, koje je dotrajalo. Sadašnja faza sanacije stoji oko 80 tisuća kuna i financira se iz općinskog proračuna. Preostali dio krovišta popravit će se u sklopu projekta dogradnje vrtića, koji će se prijaviti na natječaj EU za Mjeru 7.4. Tako će krovište u cijelosti biti dovršeno u drugoj polovici godine i dogradnjom će vrtić dobiti prostor za još jednu vrtićku skupinu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba