NATJECANJE IZ BIOLOGIJE

Apsolutni pobjednici učenici zabočke Gimnazije AGM – osvojili prva mjesta u četiri kategorije

Objavljeno: 15.03.2017. Jelena Jazbec

U Gimnaziji Antuna Gustava Matoša u Zaboku, održano je županijsko natjecanje iz biologije za srednje škole. Od 24 pozvanih učenika, natjecanju je pristupilo 23 učenika, od kojih su se dvije učenice natjecale u kategoriji istraživačkih radova.
U kategoriji prvih razreda, u kojoj su se natjecali samo učenici Gimnazije Antuna Gustava Matoša, prvo mjesto osvojila je Ana Paradi, drugo mjesto su podijelile Iris Trgovec i Klara Profeta, a treće mjesto je osvojila Ariana Šalković.
I u kategoriji drugih razreda natjecali su se samo učenici Gimnazije AGM. Prvo mjesto osvojila je Petra Horvat, drugo mjesto Karlo Vučilovski i treće mjesto Matija Kordej.
Među učenicima trećih razreda, pobijedio je Karlo Kobeščak iz Gimnazije AGM, pod mentorstvom Ane Culej, drugo mjesto osvojila je Patricija Belužić, također iz Gimnazije AGM i pod mentorstvom Ane Culej, i treće mjesto Andrea Štehec iz SŠ Krapina, pod mentorstvom Marije Vincelj.
Prvo mjesto u kategoriji četvrtih razreda osvojila je Valentina Meglić iz Gimnazije AGM, pod mentorstvom Ane Culej, drugo mjesto osvojio je Mihael Grmovšek iz SŠ Krapina, pod mentorstvom Marije Vincelj i treće mjesto Sandra Petreković iz SŠ Zlatar, pod mentorstvom Anite Pavlek.
U kategoriji istraživačkih radova, za Državno natjecanje predložene su učenice trećeg razreda, Miriam Topolovec i Darija Grofelnik, pod mentorstvom Neale Čuljat Tomašić. (jj)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba