Skupština DVD-a Sveti Matej

Za predsjednika ponovno izabran Ivan Bigec

Objavljeno: 14.03.2017. zagorjeinternational

U vatrogasnom domu u Svetom Mateju, održana je izborna skupština DVD-a Sveti Matej. Prije izbora novog vodstva Društva, predsjednik DVD-a Ivan Bigec podnio je Izvještaj o radu u 2016.. Od aktivnosti DVD-a, istaknuo je tri vatrogasne intervencije u gašenju požara, školovanje mladih vatrogasaca, sudjelovanje na općinskim događajima te na skupštinama drugih DVD-ova te čišćenje bazena lokalnog vodovoda Sveti Matej.

Planirane aktivnosti

Na skupštini je usvojen i Financijski izvještaj za 2016. te Plan aktivnosti i Financijski plan za 2017. Za predsjednika DVD-a izabran je dosadašnji predsjednik Ivan Bigec, za tajnika dosadašnji tajnik Milan Bigec, za zamjenika predsjednika Josip Labaš, za zapovjednika Marko Bigec, a za zamjenika zapovjednika Marko Smetko. Skupština je izabrala i novi Upravni i Nadzorni odbor. Od planiranih aktivnosti u ovoj godini, predsjednik DVD-a Ivan Bigec istaknuo je organizaciju pokazne vatrogasne vježbe – spašavanje unesrećene osobe iz stambenog objekta, ispumpavanje vode iz potopljenog prostora te nastavak redovnih aktivnosti kao i u prošlom razdoblju.

Uvaženi gosti

Osim članova DVD-a Sveti Matej, na skupštini su bili načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, upravitelj Župe sv. Andrije u Lazu vlč. Ivan Jakopović, predstavnik Vatrogasne zajednice KZŽ Vjekoslav Matuša, predstavnici Vatrogasne zajednice općine Gornja Stubica, predstavnici i članovi drugih gornjostubičkih DVD-ova: DVD-a Gornja Stubica, Dobri Zdenci i Šagudovec, predsjednik Mjesnog odbora Sveti Matej Damir Fuček, predstavnici VZ općine Marija Bistrica, predstavnici i članovi DVD-ova Donja Stubica, Oroslavje, Planina Gornja, Planina Donja, Sesvetska Selnica, Blaškovec, Vidovec, Dankovec, Laz, Marija Bistrica, Selnica i Tugonica, puhački orkestar VZ općine Gornja Stubica te članovi Kulturno – umjetničkog društva Laz.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba