Poduzetnik Igor Jambrešić

“Klanjec je moj grad, Klanjec je za mene izazov”

Objavljeno: 10.03.2017. Jelena Jazbec

Klanječki poduzetnik Igor Jambrešić HDZ-ov je kandidat za gradonačelnika Klanjca. Ovaj predsjednik klanječkog HDZ-a do sada je u tri mandata bio član Gradskog vijeća, u dva mandata dopredsjednik Vijeća te član županijskog predsjedništva HDZ-a.

Europski grad

Kako ističe, ima viziju Klanjca kao modernog europskog grada u kojem se u jednu cjelinu sjedinjuju kulturna baština, povijest, turizam i gospodarstvo.
– Klanjec je moj grad, Klanjec je za mene izazov – ističe Jambrešić, te dodaje kako je klanječki kraj nepravedno zapostavljen već dulji niz godina, iako ima izniman potencijal za razvoj.
Najavio je i skorašnje predstavljanje svojeg programa kroz strategiju razvoja grada Klanjca i klanječkog kraja u sljedeće četiri godine. Naglasak stavlja na turistički i gospodarski razvoj, obitelj i demografsku politiku te brigu o onima koji su u najvećoj potrebi.

EU fondovi

– Plan nam je stvoriti dugoročnu platformu za razvitak Klanjca i cijelog ovog kraja, kroz projekte financirane sredstvima iz EU fondova – ističe Jambrešić, inače vlasnik prepoznatljivog obiteljskog brenda. Uz potporu županijskog HDZ-a, uvjeren je da će zajedno sa svojim sugrađanima uspjeti u svom naumu te Klanjec uvrstiti na kartu europskih gradova poželjnih za život.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba