“PLAVCI” TRAŽE POJAČANJE

MUP upisuje 400 polaznika u program obrazovanja za policajce – evo koji su kriteriji

Objavljeno: 08.03.2017. zagorjeinternational

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je Natječaj za upis polaznika u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2017./2018. godini.
Planira se upis 400 polaznika, odnosno, polaznica, koji će započeti 4. rujna, a polaznici će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova, sukladno potrebama službe, i to prioritetno u sljedeće županije: Dubrovačko – neretvansku, Istarsku, Ličko – senjsku, Primorsko – goransku, Splitsko – dalmatinsku, Zadarsku i Zagrebačku županiju.
Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu četverogodišnju srednju školu, nemaju navršenih 28 godina na dan 4. rujna 2017. godine, imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, osobno su dostojni za obavljanje policijske službe te nisu članovi političke stranke.
Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu:
Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33, s naznakom “za natječaj”.
Rok za podnošenje prijava je 17. ožujka, a sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici PU krapinsko – zagorske. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba