Novac za Maticu umirovljenika KZŽ

“Za gotovo deset tisuća članova dogovoren niz pogodnosti, a svaka ušteđena kuna im je dobro došla”

Objavljeno: 04.03.2017. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar s predsjednikom Matice umirovljenika Stjepanom Šimagom potpisao je ugovor o dodjeli 370 tisuća kuna potpora.
-Želio bih zahvaliti gospodinu Šimagu i Matici umirovljenika KZŽ, koja skrbi o umirovljeničkoj populaciji na području Krapinsko – zagorske županije. Za gotovo deset tisuća članova uspjeli su dogovoriti niz pogodnosti koje mogu koristiti, a s obzirom na to da većina umirovljenika ima male mirovine, svaka ušteđena kuna dobro je došla. Krapinsko – zagorska županija također vodi brigu u umirovljeničkoj populaciji, pa tako i o Matici umirovljenika, čiji rad se financira sredstvima iz županijskog proračuna. Naravno, dodatna sredstva uvijek su dobrodošla, stoga ćemo u suradnji s Maticom umirovljenika i ostalim udrugama kroz Europski socijalni fond pokušati za pojedine projekte i programe povući dodatna sredstva – rekao je župan Kolar.
Predsjednik Matice umirovljenika KZŽ Stjepan Šimag zahvalio je na podršci koju Krapinsko – zagorska županija pruža Matici umirovljenika KZŽ te na senzibilitetu kojeg ima za umirovljeničku populaciju općenito.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba