DVD Tugonica – Podgrađe

Predsjednik i dalje ostaje Stjepan Skuliber, a njegov zamjenik Miljenko Šimunec

Objavljeno: 01.03.2017. mladenmandic

Održana je 71. izvještajno – izborna skupština DVD-a Tugonica – Podgrađe. Društvo trenutno broji 108 članova, od čega su 23 člana vatrogasne mladeži. U 2016. godini nije zabilježena niti jedna intervencija, redovito su provođene sve preventivne aktivnosti, a članovi društva sudjelovali su i u javnoj vatrogasnoj vježbi kod bivše “Tehnomehanike” u Mariji Bistrici.

Dislokacija u Zatonu

I ove godine članovi DVD-a bili su na dislokaciji u Zatonu, na kojoj je kroz devet smjena, uz navalno vozilo, sudjelovalo osam članova društva. Prošle je godine društvo obilježilo i 70. obljetnicu. Odabrano je i novo čelništvo. Predsjednik će i u narednom mandatu biti Stjepan Skuliber, a njegov zamjenik Miljenko Šimunec. Uz njih, u Upravni odbor izabrani su Josip Bosak, Ivan Šimunec, Siniša Matok, Elvis Lacković, Tihomir Šimunec, Ivan Mesar, Matija Klemar, Igor Dolčić, Marko Miketić, Anđelko Kosalec i Žarko Pozaić, dok su u Nadzorni odbor izabrani Slavko Totović, Mladen Pezić i Stjepan Miketić.

Dodijeljene spomenice

Dodijeljene su i spomenice za dugogodišnji staž u društvu, pa su tako spomenice za deset godina dobili Robert Cavor, Josip Maršić, Renato Hoić te Ivan i Tihomir Jakopec. Za 40 godina u društvu spomenice su dobili Mladen Pezić i Ivan Šimunec, a spomenicu za 50 godina dobio je Petar Gorički. Skupštinu su pozdravili zamjenik predsjednika VZ KZŽ Ivica Balagović, načelnik Marije Bistrice Josip Milički, predsjednik Općinskog vijeća Teodor Švaljek, kao i predstavnici drugih gostujućih društava.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba