KOŠARKAŠKI KLUB KRAPINA

Juniorke lagano do pobjede, mlađi kadeti nastupili sa samo pet igrača, poraženi od Podsuseda

Objavljeno: 01.03.2017. Jelena Jazbec

Ženska ekipa KK Krapina gostovala je kod ŽKK Karlovac, i pobijedila domaćine rezultatom 57:74. Krapinske košarkašice na poluvrijeme su otišle s dva koša prednosti, no početkom treće četvrtine, ulaskom Špiljak u igru, utakmica je poprimila novu dinamiku. Špiljak se nametnula obrambenim skokovima i donijela sigurnost pod koševima, pa je i cijela obrana bila znatno agresivnija nego u početku, čime se otvorila mogućnost brzih kontri, za čiju su se efikasnu realizaciju pobrinule Bilal i Klasić.

Najbolji strijelac

U obrambenim zadacima istaknula se Horvat, koja je bila na svakoj lopti i od koje su većinom krenule kontre za lagane koševe. Kapetanica Bilal bila je s 32 koša najbolji strijelac, a pokazala je i kako se vodi ekipa do pobjede. U nedjelju, s početkom u 14 sati, igra se derbi II. Juniorske lige – u Krapinu dolazi nepobijeđena ekipa ŽKK Dubrava BSC.

14 koševa

Muška ekipa KK Krapina u gostima kod KK Podsused nastupila je sa samo pet igrača. Već u prvom poluvremenu, domaćini su ostvarili prednost od 14 koševa. U drugom poluvremenu, Krapinčani su krenuli s čvršćom obranom, iako svjesni da bi mogli ostati sa samo četiri igrača na terenu, što se i dogodilo polovicom zadnje četvrtine, kada je najboljem igraču Danijelu Strehovcu dosuđena peta osobna pogreška. KK Krapina, s četiri igrača na terenu, od kojih do ove utakmice niti jedan nije odigrao više od dvije četvrtine utakmice, na kraju je izgubio rezultatom 52:44.
U četvrtom kolu, mlađi kadeti igraju u Dugom Selu protiv neporaženog domaćina, u subotu u 12.20 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba