Tomislav Končevski

“Moja smjena je normalni demokratski proces nakon izbora”

Objavljeno: 27.02.2017. mladenmandic

Zabočanin Tomislav Končevski više nije predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada. Na četvrtom redovnom Izbornom saboru, za predsjednika je izabran David Bregovac iz Rijeke, a za potpredsjednike Snježana Kirinić i Bruno Zorić. Izaslanici Izbornog sabora izabrali su i članove središnjih tijela stranke – Nacionalnog vijeća, Suda časti, Statutarne komisije i Nadzornog odbora, kao i tajnicu stranke, Maju Ilčić. Tomislav Končevski rekao nam je kako je izbor novog predsjednika nakon parlamentarnih izbora u kojima nisu uspjeli postati parlamentarna stranka, normalni demokratski proces.

Puna podrška

– Novom čelništvu stranke želim sve najbolje u budućem radu i imaju moju punu podršku. Ja i dalje ostajem predsjednik Županijske organizacija Laburista i na županijskoj razini na lokalne izbore idemo sa SDP-om i njegovim partnerima, no o mjestima na županijskoj listi i eventualnim funkcijama, ako osvojimo većinu u Skupštini, još nismo raspravljali – rekao nam je Tomislav Končevski.

Borba za solidarnost

Iz Stranke su tek priopćili da se nakon unutarstranačkog izbornog procesa, Hrvatski laburisti – Stranka rada, u sklopu širokog saveza lijevih političkih stranaka, nastavljaju boriti za socijalnu i društvenu solidarnost, ravnopravnost i napredak, zaštitu rada, radnika i njihovih prava, za dostojanstven život za sve građane.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba