PROJEKT “VISION ONE”

Turisti će, zahvaljujući mobilnoj aplikaciji, od sada na jednom mjestu saznati sve o turističkoj ponudi Zagorja

Objavljeno: 22.02.2017. Jelena Jazbec

U dvorani Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu, predstavljen je “Vision One”, projekt umrežavanja turističke ponude kontinentalne Hrvatske, u suradnji s gradovima i turističkim zajednicama, uz promociju lokalnih poduzetnika i njihovih proizvoda i usluga. Na predstavljanju projekta jedinstvene i stimulativne internetske platforme, sudjelovali su direktori i predstavnici turističkih zajednica sedam kontinentalnih županija Hrvatske – Zagrebačke, Krapinsko – zagorske, Sisačko – moslavačke, Varaždinske, Koprivničko – križevačke, Karlovačke i Međimurske županije. Krapinsko – zagorsku županiju predstavljale su pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Sanja Mihovilić i Voditeljica ureda Turističke zajednice KZŽ, Ksenija Tomić.

Pretraživanje kategorija

“Vision One” mreža je mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa te pomoću nje korisnik može pronaći raznolike sadržaje i povezati se s onime što mu je potrebno. Preuzimanjem samo jedne aplikacije jednostavno je i brzo pretraživanje kategorija, pregled i povezivanje sadržaja ostalih aplikacija. U izborniku su vijesti, manifestacije, smještaj, gastro ponuda, turistička ponuda, znamenitosti, suvenirnica, brošure, galerija, kontakt, društvene mreže i poveznice – na taj način moguće je ući iz jedne aplikacije u drugu.

“Zelena kuća”

Također, kroz aplikaciju je lansirana jedinstvena i stimulativna platforma koja okuplja i potiče potrošnju domaćih proizvoda i usluga, kroz model “Zelena kuća”. Po prvi puta objedinjuju se na jednom mjestu usluge kontinentalnih OPG-ova te će korisnici moći jednim klikom doći do ponude zdravih ekoloških domaćih proizvoda. Za sada su u ponudi umreženi kontinentalni OPG-ovi, no plan osnivača je povezivanje proizvoda iz cijele Hrvatske, kao zemlje koja uz bogatu turističku baštinu, itekako može svojim autentičnim domaćim proizvodima konkurirati na svjetskom tržištu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba