KOŠARKAŠKI KLUB KRAPINA

Juniorke ostvarile uvjerljivu pobjedu, Strehovec pogodio tricu za pobjedu kadeta

Objavljeno: 20.02.2017. zagorjeinternational

Krapinske košarkašice otvorile su treću sezonu II. Juniorske ŽKL protiv ŽKK Croatia 2006. Odlična borbenost i pokretljiva zonska obrana donijeli su im veliku prednost, ali u zadnjoj četvrtini gošće su agresivnošću prisiljavale domaće košarkašice na dosta grešaka te su postigle nekoliko laganih koševa. No, Krapinčanke su se ipak na vrijeme probudile te su čvrstom igrom došle do prve pobjede. Najviše su se istaknule Bilal i Hršak, koje su bile i prvi strijelci utakmice. U sljedećem kolu krapinske košarkašice igraju u Karlovcu.

Tri sekunde prije kraja

Krapinski kadeti gostovali su u Dugoj Resi, gdje su nakon napete završnice ipak uspjeli pobijediti rezultatom 57:60. Iako su domaćini vodili cijelu utakmicu, u zadnjih 30-ak sekundi, pri vodstvu domaćina 56:55, Daniel Strehovec našao je slobodnog najmlađeg igrača utakmice Hrvoja Strehovca na slobodnom šutu, koji je zabio za prvo minimalno vodstvo Krapine 56:57. Duga Resa je u napadu došla do prilike da dođe u vodstvo, ali je zabila samo jedno slobodno bacanje i na semaforu je bilo 57:57. Krapinčani su imali napad za pobjedu, Strehovec je držao loptu do tri sekunde prije kraja susreta i s osam metara pogodio tricu za pobjedu.

Protiv Ivanića

Kadeti KK Krapine igraju još jednu zaostalu utakmicu kod kuće protiv Ivanića, te završavaju natjecanja u IV. kadetskoj ligi na četvrtom mjestu.
Mlađi kadeti trebali su igrati u Zagrebu protiv Hermes Analitike, ali je utakmica odgođena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba