Sabor UDVDR-a Zabok

Najvažniji projekti “Promicanje istine o Domovinskom ratu” i “Informatičko opismenjavanje branitelja”

Objavljeno: 19.02.2017. mladenmandic

 

U Zaboku je održan izvještajni Sabor Udruženja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranka Zabok. Sastanku je prisustvovalo 53 člana ogranka, a od gostiju predsjednik Gradskog vijeća Zaboka Rudolf Ivančić i predsjednik UDiVDR Bedekovčina Stjepan Sovec, te tajnik UDVDR Ogranak Donja Stubica Goran Šoštar.

Izvješće o radu

Predsjednik zabočkog ogranka Josip Horvatin, podnio je Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2016. godinu te Plan rada i Financijski plan za 2017. godinu koji su svi jednoglasno prihvatili. U svom izvješću posebno je zahvalio na potpori Krapinsko – zagorskoj županiji i Gradu Zaboku, UDiVDR Bedekovčina, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli u radu udruge.

Naznačena je i vodeća uloga članova ogranka Zabok u svim aktivnostima koje provodi Podružnica, a posebno u projektima “Promicanje istine o Domovinskom ratu u školama Krapinsko – zagorske županije”, “Informatičkom opismenjavanju hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji”, humanitarnoj djelatnosti i nizu drugih. Ogranak Zabok planira od 27. veljače održati petodnevni tečaj informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, nakon kojeg će deset članova dobiti u trajno vlasništvo osobna računala.

Predložena priznanja

UDVDR Ogranak Zabok, predložio je za povelju Grada Zaboka JVP Zabok, a za Plaketu Ivanku Tomek, za koje kažu da je “Majka Terez” hrvatskim braniteljima. Sastanak je završio prigodnim domjenkom za sve članove ogranka i goste.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba