ROĐENDANSKI PARTY

Dvije su nam godine tek!

Objavljeno: 18.02.2017. zagorjeinternational

Velik je dan u petak bio za našu malu redakciju – Zagorje International je proslavio svoj drugi rođendan! Naime, 17. veljače 2015. godine poslali smo u vaše pretince elektroničke pošte prvi broj prvih zagorskih digitalnih novina.

Danas, 207 brojeva kasnije, naše digitalne novine i dalje izlaze dva puta tjedno, utorkom i subotom, kada besplatno stižu u pretince vaše elektroničke pošte, ali grafički, tehnički, a vjerujemo i sadržajno bolje.

Wellcone

Zahvaljujući vama koji ste nas rado i sve više čitali, u prosincu 2015. godine izašao je i news portal Zagorje International. Prošle smo godine organizirali i prvi Regionalni sajam kontinentalnog turizma “Wellcone”, a u međuvremenu smo se, što se medijske priče tiče, nastavili razvijati. Naime, već neko vrijeme unutar digitalnih novina možete gledati i naše video priloge, ali i video najave za kino projekcije. Sve to dovelo je do odlične čitanosti, kako digitalnih novina, tako i news portala, a mnogo je pratitelja Zagorje Internationala i na Facebooku, točnije vas više od 19.000. Ne zaboravite, vi, naši čitatelji, činite nas boljim i hvala vam na tome.

Rođendanski party

A rođendan ne bi bio rođendan da se dostojno ne proslavi. U ugodnom društvu i ugodnoj atmosferi, uz ritmove najvećih disco i funky hitova iz 70-ih i 80-godina prošlog stoljeća, u izvedbi benda Only Friends & Family, druženje je trajalo do ranih jutarnjih sati. U bogatoj fotogaleriji možete se i sami uvjeriti kako nam je bilo, a na nama je da još samo zahvalimo svima koji su omogućili ovu proslavu: Ilir bar Krapina, PIP, Maraska, Restoran Dunav, Vinarija Bodren, Kupinovo vino Kupilek obitelji Jambrešić, OPG Rihtar, Vinarija Vuglec breg i gospođa Jasminka Šaško, Vinarija Petrišić, Gubaševo Art, Slastice Tri užitka, Hotel Matija Gubec, Vodeni park Aquae Vivae i Palačinkarnica Old Choco House.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba