ZAGORJE INTERNATIONAL

Prije točno dvije godine u vaše pretince elektroničke pošte dobili ste prvi broj prvih zagorskih digitalnih novina – podsjetite se o čemu ste mogli čitati

Objavljeno: 17.02.2017. zagorjeinternational

 

Velik je dan za našu malu redakciju. Zagorje International danas naime slavi svoj drugi rođendan! Točno prije dvije godine poslali smo u vaše pretince elektroničke pošte prvi broj prvih zagorskih digitalnih novina. Podsjećamo vas kako je to izgledalo:
Mogli ste u njemu tako pročitati tko je sve od Zagoraca bio na inauguraciji netom izabrane prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović i kako je zagorski HDZ proslavio 25. godišnjicu osnutka, dok su se u Zlataru pripremali za prijevremene izbore.
Fanika Mlakar koja je prije tjedan dana bila na naslovnici naših digitalnih novina jer je proslavila 102. rođendan, tada je baš proslavila “stotku”, dok je obrtnik Vladimir Vidović postao novi predsjednik Udruženja obrtnika Grada Krapine. Fašnik je prije dvije godine u Zagorje došao nešto ranije nego ove godine, pa ste u prvom broju digitalnih novina mogli pogledati i bogatu fotogaleriju fašničkih povorka diljem Zagorja.

Video prilozi

Danas, 207 brojeva kasnije, naše digitalne novine i dalje izlaze dva puta tjedno, utorkom i subotom, kada besplatno stižu u pretince vaše elektroničke pošte. Zahvaljujući vama koji ste nas rado i sve više čitali, u prosincu 2015. godine izašao je i news portal Zagorje International. Prošle smo godine organizirali i prvi Regionalni sajam kontinentalnog turizma “Wellcone”, a u međuvremenu smo se, što se medijske priče tiče, nastavili razvijati, kako sadržajno, nudeći vam zanimljive teme, tako i grafički i tehnički. Naime, već neko vrijeme unutar digitalnih novina možete gledati i naše video priloge, ali i video najave za kino projekcije. Sve to dovelo je do odlične čitanosti, kako digitalnih novina, tako i news portala, a mnogo je pratitelja Zagorje Internationala i na Facebooku, točnije vas više od 19.000. Ne zaboravite, vi, naši čitatelji, činite nas boljim i hvala vam na tome.

Rođendanski party

A rođendan ne bi bio rođendan da se dostojno ne proslavi. Stoga ste pozvani večeras od 22 sata u krapinski Ilir bar, gdje ćete se moći dobro rasplesati uz ritmove najvećih disco i funky hitova iz 70-ih i 80-godina prošlog stoljeća, u izvedbi benda Only Friends & Family. I iako je običaj da se slavljeniku nose pokloni, ovaj put slavljenik nagrađuje vas. Zahvaljujući našim partnerima, Salonu ljepote Gubaševo Art i Vodenom parku Aquae Vivae Krapinske Toplice, moći ćete kući odnijeti i vrijedne nagrade. Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je da na svojem Facebook profilu podijelite naš event “Zagorje International Birthday Party” i označite svoj dolazak. Time automatski ulazite u bubanj za osvajanje nagrada – po dvije ulaznice za kupanje u vodenom parku Aquae Vivae, u kombinaciji s poklon bonovima Gubaševo Arta od tisuću, dvije tisuće i kao glavnom nagradom, poklon bonom vrijednim tri tisuće kuna. Izvlačenje nagrada bit će točno u ponoć. Nije li to najbolja pozivnica da se večeras vidimo u Ilir Baru? Pjevajte, plešite, zabavljajte se i slavite s nama, a potom otiđite kući s vrijednim nagradama! Vidimo se večeras u 22 sata u Ilir Baru u Krapini. Dobrodošli!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba