SPONZORIRANI ČLANAK

Proizvodi Yasenka ublažit će simptome prehlade i gripe, te održavati zdravlje vašeg organizma tijekom cijele godine

Objavljeno: 12.02.2017. zagorjeinternational

Iako je gripu najvažnije preležati, za ublažavanje simptoma morat ćete posegnuti i za lijekovima. Ljekarne Vodolšak u svojoj ponudi proizvoda pod nazivom Yasenka nude lijekove na prirodnoj bazi, ugodnog okusa, koje mogu uzimati i vaši najmlađi.

Biljni lijekovi

Za zdravlje gornjih dišnih puteva, tu su tekući dodaci prehrani na bazi bijelog sljeza, trpuca i jaglaca. Korijen bijelog sljeza bogat je sluznim polisaharidima koji oblažu sluznicu i na taj način smanjuju nadražaj sluznice na kašalj. Uskolisni trputac biljka je koja se tradicionalno koristi za ublažavanje suhog kašlja, dok je za jaglac poznato da olakšava i pospješuje iskašljavanje nakupljene sluzi iz dišnih puteva.
Prirodna pomoć za nadraženo grlo su pastile na bazi bijelog sljeza i divizma, islandskog lišaja i kadulje, te propolisa, vitamina C i cinka.
Za jačanje imuniteta, u ponudi su kapsule i šumeće tablete, dok se za najmlađe preporuča Imuno BC Junior, tekući dodatak prehrani izvrsnog okusa banane.

Vitamini i minerali

Za održavanje zdravlja organizma tijekom cijele godine, tu su šumeće tablete Magnezij Plus, koje, uz magnezij, sadrže vitamin C i vitamin B6, te doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, i šumeće tablete Kalcij Plus, koje sadrže kalcij i vitamin D3, te doprinose normalnoj funkciji mišića, kostiju i zubi. Šumeće tablete Multi COMPLEX sadrže bogat sastav vitamina i minerala s bioflavonoidima, a doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Svoje proizvode Yasenka možete pronaći u Ljekarnama Vodolšak, u Krapini, Đurmancu, Pregradi i Oroslavju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba