ZAJEDNICA ŽENA HDZ KZŽ

Ž. Tušek: Nova predsjednica Nevenka Benić osvježenje je i važno pojačanje zagorskog HDZ-ovog tima

Objavljeno: 10.02.2017. Jelena Jazbec

 

Državna tajnica u Ministarstvu branitelja Nevenka Benić iz Krapine nova je predsjednica Zajednice žena “Katarina Zrinski” HDZ KZŽ, odlučeno je na izbornoj skupštini u Krapini. Uz izaslanice koje su birale novo vodstvo, na skupštini je bio i predsjednik ŽO HDZ KZŽ Žarko Tušek, te članovi Predsjedništva ŽO HDZ KZŽ.

“Velika čast”

Tušek je na predanom radu i angažmanu u politici zahvalio dosadašnjoj predsjednici Vilmici Kapac iz Pregrade. Rekao je kako je jedna od važnijih političkih čelnica, koja je učinila mnogo u svom mandatu, kao predsjednica Zajednice žena “Katarina Zrinski” HDZ KZŽ, ali i kao gradonačelnica Pregrade. Tušek je Vilmici Kapac čestitao i na imenovanju članicom Povjerenstva za strategiju znanosti i obrazovanja. Ukazao je i na pomanjkanje žena u politici, istaknuvši kako svi zajedno moramo raditi na tome da žene čim više participiraju u politici i da se čuje njihov glas.
Uputio je iskrene čestitke novoizabranoj predsjednici Zajednice žena “Katarina Zrinski” HDZ KZŽ Nevenki Benić, članici svih tijela županijske organizacije HDZ-a KZŽ, istaknuvši kako je ona jedno osvježenje i pojačanje u zagorskom HDZ-ovom timu.
Nevenka Benić zahvalila je na ukazanom povjerenju, te je rekla kako joj je velika čast biti na čelu jedne takve Zajednice. Izrazila je zadovoljstvo bavljenjem politikom, te pozvala da se čim više žena svojim radom i znanjem aktivno uključi u rad ove Zajednice.

Županijski odbor

U Županijski odbor Zajednice žena “Katarina Zrinski” HDZ KZŽ izabrane su: Nevenka Benić, Jelena Galic, Barbara Herak, Dijana Jurinec, Ivana Kamenečki, Magdalena Karabin, Jadranka Kurečić, Snježana Ljubić, Arijana Mačković, Petra Oraić, Katarina Posilović, Martina Rubil – Skitanić, Barbara Sente, Darinka Sviben, Sonja Vukmanić, Valerija Hržica, Vilmica Kapac, Lidija Ilijaš, Snježana Šaško, Kristina Ogrizek – Grofelnik, Mirjana Krištić, Irena Matić Humljak, Brigita Krsnik, Silvija Adanić, Ivana Vidović Podboj, Vesna Kuhar i Ružica Jemeršić. (Jelena Jazbec)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba