Mreža udruga Zagor

Do 16. veljače prijavite se na radionicu “Rad s volonterima”

Objavljeno: 09.02.2017. Jelena Jazbec

U dvorani vatrogasnog doma u Poznanovcu, u ponedjeljak, 20 prosinca, u terminu od 16.30 do 20 sati, održavat će se radionica pod nazivom “Rad s volonterima/kama”. Namijenjena je organizacijama, ustanovama i institucijama – organizatorima volontiranja, ali i drugim zainteresiranim građanima.

Motivacija volontera

Na radionici će se govoriti o Zakonu o volonterstvu i pravnim okvirima, ugovoru o volontiranju, potvrdama, suglasnostima i volonterskoj knjižici, izradi evaluacijskih upitnika te o tome kako motivirati volontere. Radionica se provodi u okviru projekta “Volonterski centar VolontirAJMO”, koji provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom Naša djeca Zabok, Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Gimnazijom Antuna Gustava Matoša Zabok, Gradom Zabokom, Gradom Pregrada, Općinom Krapinske Toplice, Općinom Bedekovčina i Krapinsko – zagorskom županijom.

Besplatno sudjelovanje

Projekt sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila [email protected], s podacima: ime i prezime, organizacija/ustanova/institucija/kontakt broj), najkasnije do 16. veljače. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen je na 20.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba