KAKO HRVAT GUGLA

“Da li je kuma rod”, “Propuh postotak smrtnosti”, “Kolinda vojni rok dali ja moram” – Google zna sve odgovore

Objavljeno: 07.02.2017. Jelena Jazbec

Hrvati su na fejsu dobili još jednu satiričnu stranicu koja je od prve objave 27. siječnja do danas uspjela prikupiti više od 27 tisuća lajkova. “Hrvat gugla” stranica je koja na duhovit način prikazuje navike Hrvata na Googleu, zahvaljujući kojoj doznajemo koje su to teme koje najviše zaokupljaju pozornost naših građana, što ih najviše zanima, ali i to da im gramatika i pravopis nisu baš jača strana.


Najdraži glazbenik prosječnog Hrvata svakako je Thompson, odnosno, Tonson, a zahvaljujući Googleu, njegovi najveći fanovi upisivanjem samo četiriju čarobnih riječi, na raspolaganju imaju apsolutno sve njegove hitove.

U Hrvatskoj postoji mnogo opasnih uzročnika bolesti, a dva najopasnija su hladne pločice i propuh. Samo Google zna koliko štete čovjeku oni mogu nanijeti…

Pločice

Nećemo se lagati – Hrvati vole filmove, a pogotovo su im srcu dragi oni u kojima igraju domaće ljepotice. Najbolji primjeri su iznimno popularni uradci Tine Katanić i Severine, iako Hrvat neće zaboraviti niti svjetske zvijezde, poput Kim Kardashian, odnosno Kimka Dašijan.

Kimka Dašijan

Tina Katanićž

Kada se akcija ipak naposlijetku preseli iz filma u stvarnost, u slučaju poteškoća, Hrvatu bi najviše odgovarala rakija od afričke šljive.

Osim u filmovima, Hrvat uživa i u sportu, a ako usput može nešto i zaraditi, zašto ne bi iskoristio priliku?

Obiteljski odnosi nisu mu uvijek najjasniji, ali obitelj je za njega svetinja, pa će se tako uvijek brinuti za sve njezine članove.

Za održavanje dobrosusjedskih odnosa, najvažnije je dobro upoznati susjede…

… a Google zaista zna sve.

razno

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba