ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA

Za predsjednika DVD-a Vinagora ponovno izabran Josip Lazički

Objavljeno: 06.02.2017. Jelena Jazbec

U Vatrogasnom domu na Vinagori održana je Izborna skupština DVD-a Vinagora. Za predsjednika Društva ponovno je izabran Josip Lazički, a za njegovog zamjenika Leonard Hlupić. Zapovjedničku dužnost obavljat će Marijan Pavlinec, a za njegovog zamjenika izabran je Tomislav Pavlinec. Na skupštini je pročitano Izvješće o radu, Financijsko izvješće, te Izvješće Nadzornog odbora. Istaknuto je kako DVD Vinagora u protekloj godini nije imao nijednu intervenciju.

Gostujuća društva

Obratili su se predstavnici gostujućih društava iz Zaprešića, Desinića, Prišlina, Petrovskog, Klenovca, Tuhlja, Plavića, Benkova, Čreta te Javne vatrogasne postrojbe Krapina, kao i udruga s kojima Društvo blisko surađuje – Limene glazbe Vinagora i Vinagorske kubure. Govorili su i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Pregrade Nikola Pasariček i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

Izgradnja vodospremnika

– Živite u jednom predivnom selu. Vinagora je prepoznatljiva i van granica našeg Zagorja, kao jedan biser. Nažalost, ovdje je sve manje ljudi, ali mislim da se svi zajedno moramo truditi da nam ljudi ovdje ipak ostaju – rekao je Vešligaj, istaknuvši kako je u protekloj godini napokon završena izgradnja vodospremnika Vinagora. Radilo se investiciji vrijednoj 1.700.000 kuna.
– Možete biti ponosni, jer su to bila prva sredstva iz EU fondova koja su došla u Pregradu, a utrošena su upravo kod vas – zaključio je.
Na kraju skupštine, dodijeljena su i priznanja za dugogodišnje članice i članove Društva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba