Only friends & family

BUDI KAO JOHN TRAVOLTA: Zbog njihove svirke noge će vas sljedeći dan boljeti od plesa, ali nećete žaliti ni sekunde

Objavljeno: 03.02.2017. zagorjeinternational

Only Friends & Family, najveći disco i funk bend s ovih prostora ovog vikenda nastupa u Zagorju, točnije u zabočkom City Caffeu. Svojim su svirkama već razmazili publiku diljem Zagorja i Zagreba, no prije najave novog koncerta, valja nešto reći o samom bendu.

Prijatelji i obitelj

S radom su naime započeli prije 10 godina, okupivši glazbenike koji su prije svega bili obiteljski ili prijateljski povezani, a takvi principi su zadržani do danas. Prijateljski odnosi u bendu doprinose pozitivnom ozračju na probama, a na koncertima se to prenosi na publiku, tako da se svaka svirka pretvori u jednu prijateljsku zabavu benda i publike, pravu plesnu večer, baš onako kako je to bilo prije 30-ak i više godina u “diskačima”.

Inače, u radu benda je u proteklih 10 godina sudjelovalo preko 30 osoba, a danas bend aktivno čini 20-ak, uglavnom akademski obrazovanih glazbenika koji su prepoznali trend nostalgije za starim vremenima u svim generacijama, od generacije koja je svoju mladost i odrastanje proživjela uz disco glazbu ’70 & ’80, do mlađih generacijama koje u retro disco glazbi prepoznaju dobre plesne vibracije i zabavu. Na pozornici ih najčešće bude devet ili deset, pa su osim odlične zvučne kulise, svakako i impresivna vizualna pojava.

Prepoznatljivost zvuka

Repertoar benda Only Friends & Family je pomno odabran među najvećim hitovima 70-ih i 80-ih godina i stilski obrađen, a prepoznatljivost zvuka se temelji na izvrsnoj brass sekciji, solo dionicama trube, saksofona, klavira ili gitare i u vrhunskim vokalnim izvedbama.

Na koncertima često gostuju i eminentni hrvatski glazbenici i vokalni solisti, a kao što smo već napisali, disco partyji u izvedbi benda “Only Friends & Family” česti su u popularnim klubovima Zagreba, ali i cijele Hrvatske. Disco glazba ponovno postaje “in”, što dokazuje sve veći broj i velika posjećenost “disco” evenata, pa tako i koncerata grupe “Only Friends & Family”, a veliki interes vlada i za prvi sljedeći disco party “Only Friends & Family“, u subotu u City Caffeu Zabok. Probudite Johna Travoltu u sebi, dođite i zaplešite uz najveće disco hitove.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba