SPONZORIRANI ČLANAK

Opet ste ostali s društvom duže vani? Iskupite se svojoj boljoj polovici savršenim poklonom!

Objavljeno: 01.02.2017. zagorjeinternational

Najtraženiji dar za Valentinovo oduvijek je bio nakit, a budući da je dan koji slavi ljubav sve bliže, srebrnarnice ARGENTUM svim zaljubljenima nude sniženje od 50 posto na asortiman srebrnog nakita. Savršen dar za voljenu osobu u ARGENTUMU se sada može pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatni popusti: 40 posto na sve satove i 25 posto na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita, koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

Svaka će se žena za Valentinovo oduševiti nakitom, dok kod muškaraca, odabirom sata kao posebnog dara, ne možete pogriješiti. Povodom Valentinova, donosimo Vam pregled najtraženijih komada nakita iz Argentuma, koji na sniženju imaju cijenu od 70 do 270 kuna i muških satova renomiranih brandova na 40 posto popusta.

Podsjetimo, Argentum u svom asortimanu ima nakit većinom hrvatske proizvodnje i djela najboljih majstora zanata, pa je za svakog kupca moguće u kratkom roku izraditi nakit po želji – personaliziran imenom, inicijalima ili porukom. Najpopularniji personalizirani nakit u Argentumu su narukvice i ogrlice s imenom te pločice za graviranje, koje se mogu nositi oko vrata ili na zapešću.

Ovog Valentinova darujte nakit koji će trajati zauvijek ili moderne satove!

Više informacija potražite na www.argentum.hr

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba