RASPISAN NATJEČAJ

Više od 150 milijuna kuna za razvoj malih poljoprivrednih gospodarstava

Objavljeno: 30.01.2017. Jelena Jazbec

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 6.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”. Prihvatljivi korisnici su mala poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, ekonomske veličine od dvije tisuće do 7.999 eura.

AGRONET aplikacija

Zahtjev za potporu mogu podnijeti mala poljoprivredna gospodarstva sljedećih organizacijskih oblika: obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, obrt registriran za obavljanje poljoprivredne djelatnosti, trgovačko društvo registrirano za obavljanje poljoprivredne djelatnosti (isključujući trgovačka društva čiji su osnivači i vlasnici javnopravna tijela) i zadruga registrirana za obavljanje poljoprivredne djelatnosti. Zahtjev za potporu podnosi se u elektronskom obliku putem AGRONET aplikacije, a po završetku elektronskog popunjavanja Zahtjeva za potporu u AGRONET-u, korisnik je dužan ispisati, ovjeriti/pečatiti i potpisati te dostaviti ovjerenu Potvrdu o podnošenju Zahtjeva za potporu preporučenom poštom s povratnicom ili osobno, na adrese podružnica Agencije za plaćanja, ovisno o lokaciji ulaganja.

Od 27. veljače

Potpora iznosi 113.389,50 kuna po korisniku, a sredstva javne potpore iznose ukupno 151.261.593 kuna.
Zahtjevi za potporu mogu se početi popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 27. veljače do 27. ožujka. Više informacija dostupno je na internetskoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba