Matija Mihalić i Diana Franke dobili zaslužene nagrade za najbolje zagorske sportaše u prošloj godini

Objavljeno: 29.01.2017. Alen Brodar

U Krapini je u petak održana svečanost dodjele priznanja najboljim sportašima KZŽ u prošloj godini, na kojoj su zaslužene nagrade dobili najbolji zagorski sportaši u prošloj godini – Matija Mihalić iz Streličarskog kluba Oroslavje i Diana Franke iz Kickboxing kluba Zmaj Bedekovčina. Priznanja su uručena i ostalim laureatima – najboljoj momčadi, Košarkaškom klubu Zabok i ženskoj ekipi, štafeti Plivačkog kluba Olimp iz Zaboka.

Podsjetimo, najbolji sportaš i sportašica od 14 do 18 godina su Nikola Hranić iz Motokros kluba Bedekovčina i Tesa Novak iz Plivačkog kluba Olimp, dok je najbolji sportaš iz ekipnih sportova Antonio Črnjević iz Košarkaškog kluba Zabok.

Najperspektivniji sportaši od 10 do 14 godina su Hana i Vili Sivec iz Plivačkog kluba Olimp. Najbolji sportašica i sportaš koji se natječu u klubovima van županije su Klara Sedlar iz Kuglačkog kluba Admiral Zagreb i Vedran Celjak iz talijanskog Nogometnog kluba Alessandria, a od perspektivnih sportaša van županije to su Bruno Krizmanić iz Biciklističkog kluba Perfa Zagreb, Nika Jagečić iz SKI kluba Sljeme Zagreb, Fran Tomek iz Nogometnog kluba Dinamo Zagreb i Tamara Sinković iz Kuglačkog kluba Admiral Zagreb.

Dobitnici nagrada za životno djelo su nogometni djelatnik Marijan Mrzlečki i djelatnik u motokrosu, Zvonimir Turković, dok su nagrade za razvoj sporta dobili nogometni djelatnici Željko Deak, Josip Martinić i Željko Tihava te plivački trener Ivica Androić. Nagrada za fair play uručena je Vitu Frinčić iz Športskog ribolovnog društva Jezera Bedekovčina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba