OTVORENO PET NATJEČAJA KZŽ

Evo kada će se održavati informativne radionice za sve koji se žele prijaviti

Objavljeno: 25.01.2017. Jelena Jazbec

Krapinsko – zagorska županija organizira informativne radionice vezane uz pet otvorenih natječaja i javnih poziva, ukupne vrijednosti 1,4 milijuna kuna. Radionica za Javni poziv udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području KZŽ, održat će se u četvrtak, 26. siječnja, u 18 sati, u Centru za mlade i nezavisnu kulturu u Zaboku. Rok za prijavu na ovaj natječaj je 15. veljače, a ukupno je osigurano 200 tisuća kuna.

Mjera 6.1.1.

Radionica za Natječaj za financiranje programa i projekata u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama, ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva, održat će se u ponedjeljak, 30. siječnja, s početkom u 18 sati, također u Centru za mlade i nezavisnu kulturu Zabok. Rok za prijavu na ovaj natječaj je 15. veljače, a ukupno je osigurano 500 tisuća kuna.
Radionica o otvorenim Natječajima iz mjera razvoja poljoprivredne proizvodnje KZŽ bit će održane u suradnji sa Zagorskom razvojnom agencijom, kako bi se poljoprivrednike informiralo i o Mjeri 6.1.1. Potpora mladim poljoprivrednicima iz programa ruralnog razvoja RH, 2014. – 2020. godine, a održat će se također u ponedjeljak, 30. siječnja, s početkom u 10 sati u Velikoj galeriji grada Zaboka.

Poticanje poljoprivrede

Ukupna vrijednost triju otvorenih županijskih natječaja za poticanje poljoprivrede je 700 tisuća kuna: Natječaj za ulaganje u modernizaciju i povećanje konkurentnosti poljoprivrednika u preradi i stavljanje na tržište poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda na području KZŽ, za što je osigurano 300 tisuća kuna, a rok prijave je 23. veljače; Natječaj za razvoj poljoprivredne proizvodnje i promociju poljoprivrednih proizvoda na području KZŽ, za što je osigurano 200 tisuća kuna, a rok za prijavu je 31. listopada ili do utroška osiguranog novca te Javni natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga KZŽ, za što je također osigurano 200 tisuća kuna. Sudjelovanja na radionicama su besplatna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba