ZAGREBAČKI SUSRET

Tko je jači: Srele ili Bob Sapp?

Objavljeno: 22.01.2017. Alen Brodar

Srećko Martinić Srele, predsjednik, natjecatelj i rekorder powerlifting kluba Srele brutal Team iz Oroslavja, u subotu ujutro nakon treninga s Mirkom Filipovićem, uputio se u zagrebački hotel Westin, na druženje s legendom borilačkih sportova, Bobom Sappom. Američki gorostas slikao se i družio u majici Powerlifting kluba Srele Brutal Team iz Oroslavja, najjačeg bench press kluba u zemlji posljednje tri godine.

Obožava bench press

Inače, Bob Sapp ima 42 godine i 158 kilograma, a kako je rekao, obožava powerlifting, osobito bench press, za koji kaže da mu je najveća podignuta težina 250 kilograma. Zaželio je pritom puno uspjeha u radu oroslavskog kluba i cijelom Hrvatskom powerlifting savezu te dodaje da izuzetno cijeni Cro Copa. Našalio se kako još osjeća bolove od njegovog nokauta i razornog udarca. Podsjetimo, najpoznatija pobjeda Bob Sappa je ona protiv legendarnog Ernesta Hoosta te 220 centimetara visokog i 190 kilograma teškog Choi Hong Mana. U Zagreb je došao kao promotor Munja fight champion nighta, u pratnji prijatelja iz Rijeke, Aleksandra Ace Arambašića.

Uspjesi na natjecanjima

– Zaželio je natjecateljima kluba i meni puno uspjeha na natjecanjima u bench pressu i powerliftingu, da i ove godine po četvrti puta zaredom uzmemo pehar najboljeg hrvatskog bench press kluba, a prva prilika bit će sredinom ožujka, na međunarodnom natjecanju koje će se održati u Pitomači. Trebat će nam za to i puno sportske sreće, jer je konkurencija brutalna, a klubovi unutar Saveza sve bolje rade – zaključio je Srele.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba