Marija Bistrica

Na “Bijelom ježeku” sudjelovalo 109 mališana i 24 odrasla para, apsolutna pobjednica Marta Juras

Objavljeno: 22.01.2017. mladenmandic

U Mariji Bistrici je u subotu, u organizaciji Teniskog kluba Marija Bistrica, na stazi na Kalvariji, koje se nalazi u sklopu Svetišta Majke Božje Bistričke, održano osmo po redu dječje natjecanje u sanjkanju “Bijeli ježek”.

Pet kategorija

U pet dječjih kategorija nastupilo je ukupno 109 djece, a u Vincekovoj revijalnoj utrci odraslih parova i 24 para.
U kategoriji predškolske djece s odraslom osobom pobijedila ja Marta Juras, ispred Bartola Kukeca i Luke Pugara. U kategoriji prvih i drugih razreda prvi je bio Matej Čukman, drugi Petar Glavač, a treći Bruno Muhek. Kod trećih i četvrtih razreda slavio je Alen Miketić, ispred Lucije Pugar i Viktora Pugara, dok je kod petih i šestih razreda prvi bio Dominik Gabud, ispred Davida Škrlca i Ivana Pucka. Kod sedmaša i osmaša prvo mjesto pripalo je Branku Miličkom, drugi je bio Adrian Redžić, a treća Lucija Belko.
“Najježek 2017”., s apsolutno najboljim vremenom u dvije vožnje bila je Marta Juras. U Vincekovoj utrci odraslih parova slavili su Aida i Miljenko Beljak, drugi su bili Kornelija i Damir Meštrović, a treći Ivana i Andrej Šagud.

Medalje i nagrade

Za najuspješnije osigurane su medalje i nagrade i to zahvaljujući brojnim sponzorima, a i svi sudionici su dobili darove. Također za sve posjetitelje bili su osigurani besplatni čaj, vino, kobasice i hrenovke te peciva. Suorganizatori osmog “Bijelog ježeka” bili su općina Marija Bistrica, Turistička zajednica općine Marija Bistrica, DVD Marija Bistrica, Udruga mladih Marija Bistrica i Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba