SKUPŠTINA DVD-a STIPERNICA

Za predsjednika ponovno izabran Vlado Ivanjko

Objavljeno: 16.01.2017. Jelena Jazbec

Proteklog je vikenda održana izborna skupština DVD-a Stipernica. Podneseno je izvješće o radu, u kojem je istaknuto kako je DVD u 2016. godini imao dvije intervencije. Članovi su izgradili pečenjaru, uredili sjenicu, a zahvaljujući donaciji, nabavljeni su stolci za vatrogasni dom. Bili su i u radnom posjetu kampu Fažana, te su sudjelovali na natjecanju u Maloj Erpenji. Uspješno je organiziran i V. Kup DVD-a Stipernica.

Brojni gosti

U izbornom dijelu skupštine, izabrano je novo vodstvo. Na čelu je i dalje ostao dugogodišnji predsjednik Vlado Ivanjko, a za njegovog zamjenika izabran je Danijel Kramarić. Za zapovjednika je izabran Miljenko Kramarić, za zamjenika zapovjednika Miroslav Cesarec, za tajnika Josip Lenić te za blagajnika Mladen Cigrovski. U Upravni odbor izabrani su Božo Kramarić, Franjo Lenić i Robert Cesarec, a u Nadzorni odbor Snježana Kancir, Vjekoslav Hlupić i Marin Ivanjko.
Uz članove domaćeg DVD-a, skupštini su prisustvovali i gosti, DVD Pregrada, Prišlin, Čret, Vinagora, Desinić, Benkovo, Druškovec i Tuhelj. Prisutnima se obratio gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

Zahvalnice i priznanja

– Danas u Stipernici postoje uvjeti da ljudi ostanu na ovom području, pogotovo nakon izgradnje nove škole. Ovo je lijepo malo selo ugodno za život, a mi ćemo i dalje nastaviti raditi. Ostalo je još puno posla, ali najvažnije je da se svi uključimo – rekao je.
Predsjednik Vlado Ivanjko zahvalio je članovima na ukazanom povjerenju.
– Pozivam sve mlade ljude da se priključe društvu. Odlično surađujemo s Gradom Pregradom i Krapinsko – zagorskom županijom, polako se sve više pojavljujemo u javnosti i nadam se da će nas sve to još više potaknuti na rad – rekao je.
Na kraju skupštine, održana je podjela zahvalnica i priznanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba