Glavna Skupština HSS-a

Mirko Horvat izabran u Predsjedništvo, Milan Antonić u Glavni odbor

Objavljeno: 16.01.2017. mladenmandic

Jedini kandidat Krešo Beljak na izbornoj Glavnoj skupštini HSS-a u subotu, ponovno je izabran za predsjednika HSS-a, s 524 glasa, dok su 83 listića bila nevažeća. Predstavljajući prije glasovanja svoju kandidaturu, Beljak je rekao kako vjeruje u budućnost HSS-a te da svi zajedno mogu i moraju vrlo brzo ponovno pretvoriti HSS u elitnu hrvatsku političku stranku, kojoj će se vjerovati i koja će opet stajati na braniku hrvatske državnosti i hrvatskih nacionalnih interesa.

Potpredsjednici

Za potpredsjednike HSS-a izabrani su Stjepan Kožić, Željko Lenart, Ana – Marija Petin, Davor Vlaović te Hrvoje Petrić. Za birane članove Predsjedništva izabrani su Stipo Gabrić Jambo, Boro Bašljan, Mirko Butković, Zdravko Kelić i Zagorec Mirko Horvat iz Đurmanca. Za glavnog tajnika stranke izabran je Ilija Ćorić. Mirko Horvat dobio je na Skupštini 502 glasa te je bio na trećem mjestu od petorice biranih članova Predsjedništva HSS-a.

Zagorci ponosni

Od Zagoraca, Milan Antonić iz Đurmanca izabran je u Glavni odbor HSS-a, dok su u Glavnom odboru po funkciji još i Branko Tukač iz Hrašćine, Vlasta Hubicki iz Marije Bistrice, Martina Jantol iz Stubičkih Toplica te predsjednik zagorskog HSS-a Marijan Hohnjec, koji je po funkciji također i u proširenim sastavu Predsjedništva. Željko Zozoli iz Hrašćine izabran je pak za zamjenika člana Nadzornog odbora.
– Ovo je samo jedan od dokaza da se trud i požrtvovnost itekako isplati. Ponosni smo što smo dio novog, boljeg i još jačeg HSS-a – izjavio je čelnik zagorskog HSS-a Marijan Hohnjec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba