Impressum  | Oglašavanje
Prijava |  Registracija

Aktualno

Pripremanje lovačkog kotlićaOd pet ekipa, na kraju pobjednici svi iz DVD-a Pregrada, koji je nagrađen rostfrajnom bačvom

11. siječnja, 2017. | autor Mladen Mandić
Od pet ekipa, na kraju pobjednici svi iz DVD-a Pregrada, koji je nagrađen rostfrajnom bačvom
Vijesti

U prostorima DVD-a Pregrade, organizirano je natjecanje vatrogasaca u spravljanju najboljeg lovačkog kotlića. Na natjecanju je sudjelovalo šest ekipa DVD-a Pregrade – Štef & Štef, Dečki s Beverly Hillsa, Donja Kolarija Hušaki Cigrovec, Gornja Kolarija Halamići te ekipa Damir & Damir – sve sami kuharski majstori. Nakon nekoliko sati kuhanja, žiri u kojem su bili predsjednik zagorske Vatrogasne zajednice Ivica Glas, njegov zamjenik dr. Ivica Balagović i zapovjednik VZO Hum na Sutli Marjan Čuček, izabrao je najbolje.

Nagrade najboljima

Najmlađi članovi nagrađeni su prigodnim vatrogasnim bojankama i slatkišima, novopečeni penzioner iz ZJVP-a Zabok Stjepan Brezak knjižicom Muzeja hrvatskog vatrogastva, a sve ekipe za sudjelovanje, pokazano znanje i trud, poklon kanticom – setom za pranje automobila. Na kraju su se svi složili da su najbolji bili svi – ekipa DVD-a Pregrade, koja je od sponzora na poklon dobila i rostfrajnu bačvu za vino od 310 litara.

Fešta uz pjesmu

Na natjecanju su bili i kolege vatrogasci iz prijateljskog DVD-a Tužno, a došao je i gradonačelnik Pregrade, saborski zastupnik i veliki prijatelj vatrogasaca Marko Vešligaj. Na kraju je sve pozdravio i predsjednik DVD-a Pregrada Dominik Martinko, koji je izrazio svoje zadovoljstvo prikazanim umijećem te odazivom na druženje, a sve je završilo i feštom uz pjesmu.

Podijelite na društvenim mrežamaShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0

Komentari