22. Zimska škola informatike

“Svaka uložena kuna u edukaciju djece vraća se trostruko”

Objavljeno: 10.01.2017. mladenmandic

U Srednjoj školi Krapina prigodnom je svečanošću zatvorena 22. Zimska škola informatike. Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar istaknuo je kako u Krapinsko – zagorskoj županiji znaju kako se svaka kuna uložena u edukaciju djece vraća trostruko te su zato i ove godine pomogli.

Međunarodna natjecanja

– Svjesni smo važnosti informatike oko koje se vrti današnji svijet, a drago mi je da to zna i ovih 200-tinjak djece iz naše županije, koji su svoje slobodno vrijeme dobrovoljno odvojili kako bi dodatno uložili u svoje znanje, što će im se naravno vratiti i kroz školovanje i kasnije kroz posao – istaknuo je župan Kolar.
Poželio je i sve najbolje mladim hrvatskim informatičarima, koji se u Krapini pripremaju za međunarodna natjecanja.

Priznanja i zahvalnice

Prisutne su pozdravili i izaslanik predsjednika Vlade Hrvoje Šlezak te gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, dok su priznanja i zahvalnice učenicima te zahvale sponzorima, uz njih i župana Kolara, uručili i predsjednik Hrvatskog saveza informatičara Alen Spiegl, tajnik Hrvatskog saveza informatičara Krešimir Malnar, predsjednik Krapinskog informatičkog kluba Stjepan Šalković, potpredsjednik Krapinskog informatičkog kluba Krunoslav Kranjčec te Alenka Dogan Capan iz Hrvatskog saveza informatičara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba