Županijski centar 112

Posljedice jakog vjetra i polarne hladnoće: Četiri obitelji gotovo ostale bez krova nad glavom – dvije zbog vjetra, dvije zbog požara dimnjaka

Objavljeno: 07.01.2017. Alen Brodar

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 86 poziva. Od toga su medicinske ekipe morale intervenirati 29 puta, a prijavljeni su i požari dimnjaka na kućama u Pregradi i Lupinjaku. Vatrogasci pak su morali dva puta na teren zbog posljedica jakog vjetra – pripadnici DVD-a i JVP-a Krapina su u Ulici Marije Jambrišak sanirali limeni krov obiteljske kuće koji je odnio vjetar, dok je ekipa DVD-a Novog Golubovca radila na otklanjanju grana stabla, koje su u Veternici lomile crijep na krovu kuće. U Žutnici je ekipa JVP-a Krapina radila na sanaciji prometne nesreće – slijetanja osobnog automobila, u kojem srećom nije bilo ozlijeđenih.

U Maloj Erpenji prjavljen je fizički napad, dok je iz Pregrade stigla dojava da alkoholizirana žena razbija po kući. Bilo je i šest dojava o nestanku električne energije zbog jakog vjetra i to u Mariji Bistrici, Kozjaku Začretskom, Bedekovčini, Gornjoj Batini, Požarkovcu i Špičkovini. Odrađeno je i zbrinjavanje psa lutalice u Krapini te napuštenog psa vezanog na lancu u Zaboku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba