ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Postavili automate u devet zagorskih ugostiteljskih objekata i nedozvoljenim igrama na sreću ostvarili imovinsku korist od nekoliko milijuna kuna

Objavljeno: 04.01.2017. Alen Brodar

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene igre na sreću iz članka 237. i skidanje i povreda službenog pečata i znaka iz članka 317. Kaznenog zakona RH.
Tijekom kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je kako su 53-godišnji hrvatski državljanin i 44-godišnja hrvatska državljanka, kao vlasnici automata za zabavu koje su neovlašteno preinačili u automate za igre na sreću, u razdoblju od svibnja 2011. godine do kraja 2016. godine na području Krapinsko-zagorske županije u više ugostiteljskih objekata postavili automate za igre na sreću. Na taj način uz vlasnike ugostiteljskih objekata, hrvatske državljane 26, 30, 34, 36, 40, 47, 51, 54 i 59 godina su obavljali i promicali igre na sreću te ostvarivali imovinsku korist koja se cijeni na nekoliko milijuna kuna.
Protiv osumnjičenih podnijeta je kaznena prijava Općinskom odvjetništvu u Zlataru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba