Marijabistrička tombola

Dobitnica Hyundaija i10 je vlasnica salona ljepote, Martina Vinković

Objavljeno: 04.01.2017. mladenmandic

 

Martina Vinković, 30-godišnja vlasnica Salona ljepote Paris iz Marije Bistrice, dobitnica je najvrjednije nagrade, vozila marke Hyundai i10, na novogodišnjoj tomboli u Mariji Bistrici. Njezino ime sa sretnim brojem 09199, izvučeno je među prodane 4224 tombole koje su se po 20 kuna prodavale na nekoliko mjesta na širem području Marije Bistrice. Njoj je danas poslijepodne u prostorima tvrtke Štagar d.o.o. u Mariji Bistrici direktor Miroslav Štagar predao ključeve automobila.

Još nije svjesna

– Ni sada još nisam svjesna da sam baš ja dobitnica glavne nagrade. Budući da sam u petak navečer u Salonu imala gužvu, poslala sam dečka da za mene, moju obitelj i djelatnice kupi šest tombola u kafiću. Dečko nije birao tombole, već mu ih je konobarica sama dala. Dvije cure koje rade kod mene prvo su si same izabrale svaka po jednu tombolu, ja sam uzela jednu, a ostatak sam odnijela doma za ostale članove obitelji. Eto, i baš moja od njih preko četiri tisuće bila je dobitna – rekla je sretna dobitnica.
Martina inače dosad nije imala svoj automobil, već je vozila automobile svojih roditelja i dečka.
– Ovo mi je prvi auto, ne znam što bih rekla, osim da sam jako sretna i uzbuđena, a tjedan, dva, vozit ću ga i s naljepnicama kako bih malo reklamirala i firmu – rekla nam je šarmantna Martina.

Počeli vraćati uloženo

Načelnik Marije Bistrice Josip Milički rekao nam je pak da je ovogodišnji Advent bio organiziran najbolje do sada i s daleko najvećim brojem posjetitelja, što znači da Marija Bistrica ima veliki turistički potencijal. Prodajom tombola, ali i zaradom od ostalih sadržaja, sada su počeli i vraćati sve ono što su godinama ulagali u svoju turističku ponudu. Inače, uz ostale sponzorirane vrijedne nagrade, njih 66, automobil Hyundai i10 zajednički su, svaki s po 35 tisuća kuna, isfinancirali tvrtka Štagar d.o.o i Općina Marija Bistrica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba