OŠ Đure Prejca u Desiniću

Izmijenjen, prebrušen i prelakiran parket u sportskoj dvorani

Objavljeno: 03.01.2017. mladenmandic

Nakon jesenskih radova na rekonstrukciji školske športske dvorane – izmjena pokrova i poboljšanja energetskih svojstava stropa prema negrijanom prostoru tavana, a u sklopu energetske uštede i zaštite toplinske energije, početkom zimskog odmora u OŠ Đure Prejca u Desiniću započeli su radovi na sanaciji parketa u školskoj sportskoj dvorani.

Prokišnjavanje

Sanaciju je bilo potrebno napraviti zbog višekratnog prokišnjavanja pokrova dvorane. Djelomično je izmijenjen dotrajali parket koji je stradao te je obavljeno kompletno brušenje i lakiranje postojećeg parketa u tri sloja s poliuretanskim polu-mat lakom, a iscrtat će se i linije za tri igrališta. Izvođač radova prema prikupljenim ponudama bili su Mont – Varjačić, parketarstvo, trgovina, prijevoz i usluge iz Đurmanca. Ugovorena vrijednost radova prema ponudi iznosi 50.150 kuna s PDV-om.

Završetak do 16. siječnja

Kako je rekla ravnateljica škole Anica Karažija, učenici će tako dobiti kvalitetan i obnovljen prostor za izvođenje nastave, a ostali korisnici sportskih klubova i udruga ugodan prostor za sve sportske aktivnosti i rekreaciju. Nastavak korištenja prostora školske športske dvorane i za učenike i za ostale korisnike bit će nakon završetka svih radova koji bi trebali završiti do 16. siječnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba