Sjednica Gradskog vijeća Krapine

Rebalansom proračuna osigurano dodatnih 50 tisuća kuna za Zagorski gospodarski zbor

Objavljeno: 05.12.2016. Jelena Jazbec

Na sjednici Gradskog vijeća grada Krapine, održanoj u četvrtak, donesena je Odluka o izmjenama i dopunama proračuna grada za 2016. godinu. Prijedlog izmjena temeljio se na potrebi osiguranja dodatnog novca za sufinanciranje Zagorskog gospodarskog zbora u iznosu od 50 tisuća kuna, što će se već prije osiguranim sredstvima iznositi ukupno 90 tisuća kuna. S obzirom na to da se planirani rashodi za sufinanciranje uređenja šetnice uz Krapinicu, kroz pomoći Hrvatskim vodama koje su nositelj projekta, u iznosu od 50 tisuća kuna, neće izvršavati u 2016. godini, oni će se smanjiti u planiranom iznosu.
Tako rashodi proračuna grada Krapine za 2016. godinu ostaju na istoj razini od 45.442.835 kuna.



Donesena odluka o dodjeli gradskih priznanja za 2016. godinu

Gradsko vijeće grada Krapine donijelo je i odluku o dodjeli gradskih priznanja za 2016. godinu, koja će se dodijeliti na svečanosti povodom proslave Dana grada, u utorak, 6. prosinca, u krapinskoj Festivalskoj dvorani.
Povelja grada Krapine dodijelit će se Franji Brozu, Josipu Dunaju, Stjepanu Draganiću, Stjepanu Štroku i Milki Barlović, za osobiti doprinos promicanju dobrovoljnog darivanja krvi i zdravstvenih programa Hrvatskog Crvenog križa.
Plaketu grada Krapine dobit će Udruga Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Krapina, povodom obilježavanja 20. obljetnice uspješnog i aktivnog djelovanja Udruge; Veterani NK Zagorec Krapina, za osobite uzastopne uspjehe na natjecanjima te za promicanje imena grada Krapine te Saša Kundih, za unapređenje sporta u gradu.
Mala plaketa bit će dodijeljena učeniku Damjanu Milakoviću, za osobite uspjehe na natjecanjima znanja te za promicanje imena grada Krapine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba