“Ljubav je na selu”

Sandra otkrila je li Krapinčana Tina poznavala prije početka emisije

Objavljeno: 02.12.2016. Jelena Jazbec

Krapinčan Tin Mirt (24) upustio se u avanturu traženja prave ljubavi pred kamerama, u RTL-ovoj emisiji “Ljubav je na selu”, a ljubav sa zgodnom farmericom Sandrom Blažinom (25), koju je upoznao na snimanju, još uvijek traje, piše Index.hr.
Štoviše, Sandra se zbog Tina preselila u Njemačku, gdje on trenutno radi.
– Lijepo nam je i sretni smo. Uživamo zajedno i u Njemačkoj i veselimo se vremenu koje je pred nama. Ostat ću kod njega do iduće godine. Tin je savršen dečko, ima čvrst i dobar karakter i ono meni bitno – manire! – otkrila je Sandra za Index.hr, opovrgnuvši navode kako je svoga sadašnjeg dečka poznavala prije početka snimanja emisije. Naime, Sandra tvrdi kako je Tina prvi puta vidjela kada je došao na njezinu farmu, prethodno joj poslavši pismo. Otkriva kako se između njih dogodila ljubav na prvi pogled, a po završetku snimanja, odveo ju je na more, poklonio joj najdraži cvijet, orhideju, pustio pjesmu Olivera Dragojevića “Ako me voliš” i pitao je hoće li ostati zajedno. Tako je počela njihova ljubavna priča sa, kako se zasad čini, sretnim završetkom.



Snježana i Alojz prekinuli zaruke, “zagorski Putin” već ljubi drugu!

Iako je u posljednjoj emisiji “Ljubavi na selu” 31-godišnji Alojz Kanceljak iz Glogovca pokraj Tuhlja zaprosio jednu od kandidatkinja, 23-godišnju Snježanu Strugar iz Prigorca kraj Varaždina, koja je oduševljeno rekla “da”, čini se kako se kod Snješke i Lojzeka neće čuti svadbena zvona.
Naime, prije nekoliko dana na Facebooku je osvanula fotografija Alojza, poznatog pod nadimkom “zagorski Putin”, s njegovom novom djevojkom, Monikom Peček.
Alojz je za Jutarnji.hr otkrio kako je istina da se dogodio ljubavni krah između njega i Snježane, te da su ostali u prijateljskim odnosima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba