INTERVJU LIDIJE BAČIĆ

DEČKI ZABORAVITE: Moji zaštitari nadobudnim udvaračima u Krapini neće dopustiti ulete

Objavljeno: 17.11.2016. Alen Brodar

Jedna od zanimljivijih glazbenih pojava na našoj domaćoj sceni posljednjih nekoliko godina zasigurno je Splićanka Lidija Bačić. Pjevačica koja je snimila duet s Mladenom Grdovićem i Miroslavom Škorom, pjevačica koja je jednako dobra u rock kao i zabavnoj glazbi, pjevačica koja u svom repertoaru izvodi klapske, ali i tamburaške pjesme i koja je s Perlama nastupila na Dori 2001. godine, gdje su ostvarile odličan uspjeh. No posljednjih godinu – dvije posebno plijeni svojim seksipilom za koji može zahvaliti genetici i, kako sama kaže, energičnim nastupima, kakav će zasigurno biti i ove subote u Krapini. Bio je to i povod našem razgovoru.

 

Jeste li već bili u Krapini i ako jeste, kako Vas se dojmilo?

Jesam, bila sam par puta u Krapini jer svi putevi vode u Krapinu. Dragi i gostoljubivi ljudi. Krapina me asocira na mir i dobru glazbu jer sam još kao mala gledala sve legende hrvatske glazbe na TV-u kako pjevaju na Festivalu kajkavskih popevki. Mislite li da bih i ja trebala nastupiti tamo?

Koji nastup Vam je ostao u posebnom sjećanju?

Bila je to Dora 2001. godine. Prvi veliki nastup i velika trema.

Popularnost Vam raste iz dana u dan, razmišljate li o međunarodnoj karijeri?

Volim Hrvatsku i samo želim uveseljavati naše ljude. Međunarodna karijera iz naše pozicije nije moguća. Nažalost, nismo nogometaši pa da netko prepozna talent i pošalje nas u Real. To mi zvuči kao utopija, a ja sam realna žena. Fokusiram se na svoju zemlju.

Imate li neku anegdotu iz karijere koju biste željeli podijeliti sa čitateljima?

A glazbeni život vam je pun anegdota. Na primjer, kada sam na putu za gažu preuzela mijenjanje puknute gume, samo da stignemo na vrijeme.

Biste li rekli da su Vaši obožavatelji većinom muškarci ili podjednako i muškarci i žene?

Podjednako. Ja sam shvatila da je i vizualno važno. Naime, kad sam osvajala nagrade za najvokal, vjerojatno niste ni znali za mene. Dok ima muškaraca i žena, ne smetaju mi muškarci koji me i gledaju. Hahaha!

Kakav Vas tip muškaraca uopće može privući?

Tip muškarca koji mi se svidi. Ne samo vizualno, već i duhom, pa Dalmatinka sam, hahaha.

Kakva je Lidija Bačić privatno?

Nasmijana, sretna, kuharica, filmofil, košarkašica i zanesena.

A kada biste se morali opisati nekom životinjom, koju biste odabrali?

Bila bi to lavica.

Kao seks simbol plijenite pažnju i osvajate srca mnogih muškaraca, mislite li da je moguće da netko osvoji Vaše na koncertu ove subote u Ilir baru u Krapini?

Teško, jer to je moj koncert za cijelu Krapinu, a osim toga, moji zaštitari neće dopustiti nadobudne ulete. Pa pitanje vam je kao da po oglasniku tražim muškarca. Hahahaha!

I za kraj, što biste poručili svima koji jedva čekaju da Vas čuju i vide uživo u Krapini?

Dat ću sve od sebe. I stas i glas. Tako me, uostalom i zovu. Dolazim divnim ljudima i radujem se dobroj vibri i zabavi. Vidimo se!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba