Krapina

Svečano otvoren stručni skup “Automatizacija u prometu 2016.”

Objavljeno: 10.11.2016. Jelena Jazbec

Jučer je u Krapini svečano otvoren 36. skup o prometnim sustavima s međunarodnim sudjelovanjem “Automatizacija u prometu 2016.”, na kojem su se okupili prometni stručnjaci iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Dobrodošlicu u Krapinu poželjeli su im gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, zamjenica župana Jasna Petek i dekan Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina Antun Presečki.

Uvaženi gosti

Prisutne su pozdravili i dekan Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu Hrvoje Gold, Nedjeljko Perić s Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i Hrvatskog društva za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja i automatiku, te Željko Hocenski s Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija iz Osijeka. Na otvorenju skupa bili su i saborska zastupnica Marija Puh te potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik OK KZŽ Davor Pleško. Svečanost su svojim nastupom uveličali članovi Muškog vokalnog ansambla Krapina.

Četrdesetak stručnjaka

Skup traje do petka, a svake se godine održava u jednom od prometnih središta Hrvatske. Ovogodišnje teme su cestovni promet, pomorski promet, zračni promet, željeznički promet i osobe s invaliditetom u prometu. Svoje će radove prezentirati 40-ak prometnih stručnjaka, a uz predavanja i stručne ekskurzije, bit će održana i dva okrugla stola. Organizator je Hrvatsko društvo za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja i automatiku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba