Uvjerljiva domaća pobjeda

Jesenje ispratilo MNK Zagreb 92 s devet golova u mreži

Objavljeno: 07.11.2016. Alen Brodar

U nedjelju je u krapinskoj Sportskoj dvorani odigrana utakmica 3. kola 2. HMNL-a Sjever, između MNK-a Jesenje i MNK-a Zagreb 92, u kojoj je domaćin uvjerljivo slavio rezultatom 9:3. Domaća ekipa povela je već u četvrtoj minuti pogotkom kapetana Davora Presečkog, no gosti su ubrzo odgovorili te su nakon dvije minute preko Hrvoja Mlinarića izjednačili rezultat.

Raspoloženi kapetan

Već minutu kasnije Jesenje je ponovo povelo pogotkom Marka Strabića, no izjednačena igra na početku vidjela se i rezultatski, jer je na 2:2 u 17. minuti poravnao Željko Bradić. Ipak, Jesenje je na poluvrijeme otišlo s dva pogotka prednosti, zahvaljujući još jednom golu kapetana Presečkog te Filipa Hanžića. Gotovo do kraja ispunjeno gledalište u drugom je poluvremenu moglo uživati u lijepim malonogometnim potezima. Domaćin je nakon pet minuta igre ubacio u brzinu više i vrlo brzo stigao do nedostižne prednosti. Golove su redom postizali ponovo Davor Presečki, Filip Hanžić i Marko Strabić. Za 8:2 pogodak je postigao Denis Gamilec, na 8:3 je u 38. minuti utakmice smanjio Adonis Dokuzović, da bi konačan rezultat u posljednjim sekundama utakmice postavio Danijel Vincelj.

Gostovanje kod Rugvice

Jesenje je ovom pobjedom zadržalo drugo mjesto na tablici sa sedam osvojenih bodova nakon tri kola, a sljedećeg vikenda gostuju kod najvećeg rivala, prvoplasirane MNK Rugvice, koja u tri utakmice ima sve tri pobjede. Stoga je uprava kluba najavila da će organizirati autobus, kako bi navijači podržali svoju momčad na teškom gostovanju u Zagrebu i pomogli im da zasjednu na čelo drugoligaške tablice. U nedjelju, 13. studenog iz Jesenja je organiziran prijevoz autobusom na utakmicu u Zagreb, planirani polazak je u 17 sati, a povratak oko 23 sata. Cijena po osobi je 30 kuna. Prijaviti se može na telefonski broj 099/403-7880, ili u inbox Facebook stranice MNK-a Jesenje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba